16 th Avenue

 

Daar Thilly een groot fan van Lacy J. Dalton is werd zij zich bewust van de tekst van Lacy's song 16th Avenue.

Lacy zingt over het leven van country zangeressen en zangers, die er alles, maar dan ook echt alles voor over hadden om maar een plaatje te mogen laten maken in één van de studio's gevestigd op 16th Avenue.

Thilly vond en vindt het nog steeds een zeer toepasselijke en mooie naam voor haar evenement, welke zij gestart is in 2015 met als eerste gast Will Claase.

 

Met dit evenement wil zij graag de oude country sfeer/saamhorigheid terug brengen.

Mensen die komen om te luisteren kunnen gezellig voor het podium zitten en voor de mensen die lekker willen dansen is er achter het zitgedeelte een mooie grote ruimte om te dansen. In de pauzes wordt er door een DJ Country linedance verzoeknummers gedraaid.

 

Zij brengt 16th Avenue 5 x per jaar en tracht dan elke keer met een andere artiest het podium te delen.

Welke artiesten zijn er al te gast bij Thilly geweest:

Will Claase - Renee van Ooyen - Vester - Gerard Bierman - Daddy Redneck (Martin Miechels) - Claes van de Ster - Robbie Masters e.v.a.

 

Bent u geïnteresseerd in een 16th Avenue optreden voor uw evenement of feestje dan kunt u contact opnemen met Thilly via e-mailadres of telefonisch. 

 

     Wilt u ook een keer bij 16th Avenue aanwezig zijn, kijk dan even voor de geplande data op de       pagina van optredens.


Contact:

Website: www.thillyfrank.com

email: thillyFrank@gmail.com

Telefoon: 0031645 192 063